Skip to content →

Saapumisohjeet

Vuoden 2018 Radiofestivaalit pidetään Voionmaan koulutuskeskuksen tiloissa Tampereen yliopistokampuksella:

Pysäköinti

TietoPinni-rakennuksen eteen ajetaan Ratapihankadun kautta (navigaattoriin Ratapihankatu 55). Kampuksen pysäköintimahdollisuudet ovat rajalliset. Alueella on muutamia kahden tunnin kiekkopaikkoja, joita on Atalpan (Ratapihankatu 55) ja Pinni B:n (Kanslerinrinne 1) edustalla.

Suositeltavaa on pysäköidä Tampereen maksullisiin pysäköintitaloihin, joista lähimmät ovat P-Tampere-talo (Åkerlundinkatu 4, n. 350 m) ja P-Tullintori (Åkerlundinkatu/Itsenäisyydenkatu, n. 500 m) sekä lähin maksullinen pysäköintipaikka löytyy Sairaalakadulta (n. 600 m).

Julkinen liikenne

Tampereelle on hyvät junayhteydet monelta suunnalta. Rautatieasema sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kampukselta.

Junien aikatauluja ja hintoja voi katsoa osoitteesta www.vr.fi.

Tampereen linja-autoasema sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kampukselta. Useita pitkän matkan linjoja kulkee kampuksen ohi.

Bussiliikenteen aikatauluja voi katsoa osoitteesta www.matkahuolto.fitai www.onnibus.com.

Kampukselta on lyhyt matka keskustaan, mutta kampuksen ohitse kulkee myös kaupungin sisäinen bussiliikenne. Linjat numero 6 (Hermia – Pyynikintori), 9 (Annala – Keskustori), 15 (Järvensivu – Keskustori – Pispalanharju) ja 40 (Kangasala – Koskipuisto) lähtevät Kalevantieltä.

Kaupungin sisäisen liikenteen aikatauluja voit katsoa osoitteesta joukkoliikenne.tampere.fi.