[04-Dec-2018 14:23:53 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/voionmaa/public_html/rf/wp-content/themes/founder/inc/customizer.php:4 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/voionmaa/public_html/rf/wp-content/themes/founder/inc/customizer.php on line 4 Mestarikurssit 2017 – Radiofestivaali 2018 Skip to content →

Mestarikurssit 2017

Vuoden 2017 mestarikurssitRF17_elina

 

Podcastin perusteet

Elina Ylä-Mononen on vapaa podcast-tuottaja ja kirjoittaja.

Hänen podcastejaan ovat Yle Draaman faktaa, fiktiota ja romcomia sekoittava Huono ystävä, ja ihmisen katoamista tutkiva draamallinen dokumenttisarja Kadonnut.

Elina innostuu isoista teorioista, ilmiöiden tarinallistamisesta ja seinän levyisistä mind mapeista. Mediatuotannon lisäksi Elina perehtyy globaaliin turvallisuuspolitiikkaan, jonka piirissä hänet tunnetaan The Ulkopolitist -verkkolehden pitkäaikaisena jäsenenä.

 RF17_Katri

Verkkodokumentti

Katri Koivula on uuden aallon dokumentaristi, joka luo dokumentaarisia teoksia internetiin.

Hänen käsialaansa ovat mm. Korvaava (2013), Bäkkärit (2014) sekä Sano se saameksi (2016) dokumenttiprojektit, jotka ovat kaikki interaktiivisia verkkoteoksia. Katri Koivulalla on omintakeinen tyyli toteuttaa dokumentteja, ääni on usein kuvaa vahvempi kertoja. Verkon muotokieli ja toimintamallit ovat Koivulalle tuttuja ja se näkyy kaikissa hänen projekteissa.

Katri Koivulalle myönnettiin Koura kunniamaininta Bäkkärit-dokumentista vuonna 2014. Sano se saameksi -projekti niitti mainetta verkossa vuonna 2016 ja se on yhä käynnissä.

RF17_juhana

Kuunnelmat

Juhana von Bagh on ohjaaja ja kirjoittaja.

Hän on työskennellyt mm. Kansallisteatterissa, Helsinki Dance Companyssa ja Yleisradiossa jossa viimeisimpänä ohjauksina kolme sarjaa: Rakkaudella, Rauli Badding(2010), Tuntematon sotilas -Vuoropuhelu Linnan romaanin kanssa(2014)  ja Nokia -Suomen suurin tarina (2017).

von Bagh on opettanut Taideyliopistossa, Nätyllä ja Kunsthogskolenissa Oslossa. Hänet on palkittu mm. Kouran pääpalkinnolla vuoden parhaasta fiktiosta ja sokeain kuunnelmapalkinnolla vuoden parhaasta kuunnelmasta.

rf17_facebook rf17_twitter
RF17_logot_footer