Temptation Island Suomesta tuttu juontaja Sami Kuronen on tulossa kevätgaalaan vierailijaksi. Luvassa on hauskanpitoa ja iltanuotioita.  

Tänä vuonna koronan takia ihmisten turvallisuutta vaalien ja rajoituksia noudattaen vuosittainen Voionmaan gaala järjestetään etänä. Gaalaa voi seurata Youtube-striiminäKevätgaala järjestetään 17.4.  klo 18.00 eteenpäin. 

Paikalle tunnelmaa piristämään on  saatu televisiosta tuttu juontaja Sami KuronenEtäopetuksen vuoksi Voionmaan koulutuskeskus haluaa osallistua rahallisesti enemmän gaalan järjestämiseen. Koulu kustantaa Kurosen esiintymismaksun ja maksaa tilavuokran gaalalle.  

Aikaisempiin vuosiin verrattuna opiskelijakunnan hallitus ja oppilaitos tekee normaalia enemmän yhteistyötä gaalan järjestämiseksi. Suunnitteilla on muun muassa juhlava lahjakorilähetys jokaisen opiskelijan kotiovelle.  

Koronaturvallista grillausta 

Oppilaskunnan hallitus on yhdessä Kurosen kanssa suunnitellut tempparihenkis ohjelmanumeroa.  Parisuhteeseensa apua kaipaavat pariskunnat voisivat osallistua Kurosen iltanuotiolle grillattavaksi. 

Idea temppariteemaiseen ohjelmanumeroon lähti vitsinä opiskelijakunnan hallituksen kokouksessa. Yksi hallituksen jäsenistä oaiemmin tehnyt työharjoittelua formaatin parissa, ja häneltä löytyi Kurosen yhteystiedot.   

Hallituksen puheenjohtaja Juha Salminen haluaa kuitenkin painottaa, että koronatilanteesta johtuen mitä vain voi tapahtua. 

– Mikään ei ole näinä päivinä varmaa ja koko ohjelmanumero voi siirtyä ensi keväälle, mutta casting tapahtuu joka tapauksessa tänä keväänä. 

Elokuva- ja TV-linjalaiset toteuttavat striimattavan gaalan opintojensa lopputyönä ja kuvauksessa käytetään monikameratekniikkaa.  

Innostusta ilmassa 

Journalistilinjalla opiskeleva ja Temptation Island Suomen viidennelle kaudelle vuonna 2019 osallistunut Emma Pirhonen odottaa kevätgaalaa innolla.  

– Odotan miltä mä meidän kevätgaala tulee näyttämään. Jokainen meistä Voionmaan oppiskelijoista on kyllä ansainnut män kevätgaalan, että odotan innolla! 

Pirhosen mukaan ohjelman juontaja Sami Kuronen on todella positiivinen ja rento ihminen. Kurosen tyyliin kuuluu olla myös hieman tiukka pareja kohtaan iltanuotiolla. 

–  Silloin kun näin hänet ensimmäistä kertaa, niin jäi tosi hyvä fiilis hänestä. Tosin joskus Kurosen kova grillaus saattaa mennä herkempien ihon alle. 

Pirhonen odottaa innolla ohjelmanumeroa, ja ilmoittautuminen on nyt auki. 

– Olkaa valmiina opiskelijat, koska Sami Kuronen on helvetin hyvä grillaamaan! 

 

Pariskunnat, jotka haluavat osallistua iltanuotioon voivat ilmoittautua täällä. 

 

Vai voivatko sittenkään?

 

Teksti: Anniina Norrena, Suvi Levomäki, Sanni Huttunen ja Ville Roschier 

Kuva : Ville Roschier