KotiHenkilöitäTuhat tyyliä Voionmaa

-

Tuhat tyyliä Voionmaa

Mona ja Milla metsästivät Voionmaalta näyttäviä leijonanharjoja kuvattavaksi punaiselle seinälle.

Nimi: Frida Loisa 

Linja: Media-alan ammattitutkinto 

Onko sinulla nyt oma hiusväri? Ei ole oma väri. Ainoastaan juuresta  näkyy omaa väriä. 

Huolettaako hiusten huonoon kuntoon meneminen värjäyksen takia? Ei varsinaisesti huoleta huonoon kuntoon meneminen. En hirveästi värjäile hiuksiani, että ne pysyisivät paremmassa kunnossa. 

Käytätkö jotain tuotteita kunnossa pitämiseen? Käytän hiusmaskeja ja hopeashampoota. Hoitoainetta laitan aina kun pesen hiukseni. En oikein osaa laittaa hiuksia. Minulla huono tapa tilailla netistä tuotteita esimerkiksi glittersuihketta ja uv-suojaa, mutta en käytä niitä. 


Nimi: Eetu Anttila 

Linja: Näyttelijä 

Kuinka pitkään sinulla on ollut rastat? Kunnolla noin kolme vuotta. Enemmän tai vähemmän on ollut rastat niin kauan, kun on ollut pitkä tukka. Reissun päällä on ollut sitten luonnonrastat. 

Kuinka usein availet niitä? Sanoisinko vuoden välein. 

Onko hiusten katkeilu huolenaiheena? Ei ole ollut huolenaiheena. Ne jää kiinni tuonne rastoihin. 

Käytätkö jotain tuotteita kunnossa pitämiseen? Käytän tervashampoota. 


Nimi: Tuula Alajoki 

Linja: Valokuvauslinjan opettaja 

Muistatko milloin hiuksesi alkoivat harmaantumaan ja mitä tunteita se herätti? Itse koen olevani hopeoitunut ja se on myönteinen asia. Olin varmaan alle 40-vuotias silloin. Toivoin, että hopeoituminen olisi laaja-alaista eikä tulisi yksittäisiä harmaita hiuksia. Olen tyytyväinen, ettei niitä tullut.  

Oletko koskaan värjännyt hiuksia, jos olet niin minkä väriseksi? Minulla oli oranssit hiukset lukioikäisestä yli kymmenen vuotta eteenpäin, ja värjäsin silloin hiuksiani hennavärillä.


Nimi: Jasper Vainio 

Linja: Näyttelijä 

Onko sinulla nyt oma hiusväri? Ei ole oma väri. Oma värini on sellainen maantienharmaa. 

Pidätkö hiuksistasi huolta ja mitä yleensä teet niille? Olen alkanut pitämään hiuksistani viimeaikoina parempaa huolta niin, että pesen ne pari kertaa viikossa. Se tuo hiuksille tekstuuria, kun ei pese joka kerta suihkussa käydessä. 

Teksti & kuvankäsittely: Mona Nyrhinen        Kuvaaja: Milla Toivanen 

+ artikkeleita
Kuvaaja Milla Toivanen
+ artikkeleita

TUOREIMPIA

Pitkän parisuhteen taustalla hikeä ja pullantuoksua 

Metsäpolku on peittynyt koivuista pudonneisiin kellertäviin lehtiin. Polulla kulkevat reippaasti 75-vuotiaat Helena ja Reijo Ojennus. Yhteistä matkaa he ovat taivaltaneet 55 vuotta. Ympäristö on vielä...

Vanhemmuus ja opiskelu käsi kädessä 

Opiskelu on osana laajempaa sosiaalista elämää, eikä se ole irrallaan muusta elämästä. Opiskeluun vaikuttaa siis oppimisprosessi, taloudellinen tilanne sekä oma elämäntilanne. Isompien lapsien kanssa pystyy...

Demoni nimeltä Marfan

Koulukiusaajat eivät välitä uhrinsa taustatekijöistä valitessaan kohteitaan. Tämän sai huomata myös harvinaisesta sairaudesta kärsivä Miika, jota alettiin riivata yläasteella. Koulukiusaaminen on Suomessa yhä valitettavan yleistä. Pelkästään...

Voitsilla yhteisöllisyys korostuu päätösten kautta

Voionmaan oppilaskunnan puheenjohtaja Iida Kopra toivoo tuoreilta voionmaalaisilta kommunikaatiota ja yhteistyötä. Toimikunnat luovat yhteisöllisyyttä ja ehkäisevät syrjäytymistä.  Kansanopistot ja koulutuskeskukset ovat tunnettuja poikkeuksellisesta yhteisöllisyydestään. Niin myös...

SUOSITUIMPIA