Doppelgänger

Etsimme toimituksessa Voionmaan opistolta henkilöitä, joissa on samaa näköä julkisuuden henkilöiden kanssa. Kysyimme lisäksi, onko näillä mahdollisesti samoja intressejä kuin kuuluisammilla kaksoisolennoillaan. Tässä tulokset.

Topi Leppihalme / Jasper Pääkkönen

Jasper Pääkkönen on suomalainen näyttelijä, joka on esiintynyt muun muassa elokuvissa Pahat pojat, V2 – Jäätynyt enkeli ja Napapiirin sankarit.

”Juu, onhan tuota tullut kuultua. Joskus baarissa ainakin viisi tyyppiä sanoi yhdennäköisyyden olevan selvä.”

Anttu Herva / Malcolm McDowell roolissaan Alex DeLargena elokuvasta Kellopeliappelsiini

William Burgessin samannimiseen romaaniin perustuva elokuva Kellopeliappelsiini kertoo Alex-nimisestä nuorukaisesta, joka viettää aikansa aiheuttaen jengeineen pelkoa ja inhoa kotikaupungissaan. Alexin lempiajanviettopaikka on Korovan maitobaari, jossa hän nauttii kavereidensa kanssa huumausaineilla höystettyjä maitolasillisia.

Elokuva on selvästi Antulle tuttu, sillä maitolasikin pääsee mukaan kuvaan. Näyttelijälinjalaisena Antun on ehkä vielä joskus mahdollista aiheuttaa samanlaista kaaosta valkokankaalla kuin kaksoisolentonsakin.

Saija Franssila / Emma Watson

Emma Watson on englantilainen näyttelijä, jonka näyttelijäntyön tunnetuin osa on velho-oppilas Hermione Grangerin esittäminen kaikissa kahdeksassa Harry Potter -elokuvassa.

Sen jälkeen kun mainitsimme asiasta Saijalle ensi kertaa, on siitä muodostunut hänelle jo pienimuotoinen lempinimi.

Pietro Tyyskä / James Franco

James Franco on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on esiintynyt muun muassa Hämähäkkimies -elokuvissa ja elokuvassa 127 tuntia, josta hän sai Oscar-ehdokkuuden.

”Olen huono kuvattava”, Pietro valittelee ohimennen kuvaajamme räiskiessä potretin toisensa perään. ”Olen Voionmaalla elokuva- ja televisiolinjalla, mutta aiemmin olen ollut teatterikoulussa ja esiintynyt lavallakin.”

Teksti: Petri Ranta
Kuvat: Pinja Pinola / Original copyright holders

Aiheeseen liittyvää

Vastaa